Algemene voorwaarden

Eigenaar

De webwinkel van Pedicure Pecceu wordt beheerd door Tine Pecceu, oprichtster van de eenmanszaak Pedicure Pecceu, gevestigd op het adres kanunnik dokter Louis Colensstraat 11, 8400 Oostende en te bereiken op het nummer 0495/13.12.25
ondernemingsnummer: BE 0534.702.107 - BTW-nummer: BTW BE 0534.702.107

 

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de verzendingskosten.

 

Bestelling

Nadat de bestelling verstuurd is, krijgt de klant een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van de bestelling.
Indien een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijgt de klant daar spoedig bericht van.
De bestelling wordt acht dagen gereserveerd. Is de betaling binnen die termijn niet ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. De klant wordt hiervan per email op de hoogte gebracht.

 

Betaling

De betaling kan op twee manieren gebeuren indien de bestelling wordt opgehaald in Oostende, hetzij vooraf via overschrijving, hetzij op het moment van de levering.
Bij een bestelling waarbij een verzending noodzakelijk is, kan uitsluitend worden betaald door middel van een voorafgaande overschrijving op het KBC rekeningnummer BE94 7380 3810 0814, BIC KREDBEBB, onder vermelding van het # ordernummer bij de mededeling.
Wordt de bestelling afgehaald in de winkel te Oostende, dan kan de betaling ook op het moment van afhaling plaatsvinden, via bancontact of cash.
Indien de levering wordt uitgevoerd bij een voetverzorging aan huis, dan kan de betaling van de bestelde producten ook op dat moment plaatsvinden.

 

Levering

Binnen de drie werkdagen na ontvangst van de betaling, wordt het pakje aan de Post overhandigd.
De postpakjes worden verzonden met Bpost.

 

Opmerkingen

Indien je een opmerking hebt over de artikelen, dan hoor ik dit graag. Mailen kan naar pedicure.pecceu@live.com, maar ook een reactie plaatsen op de website is mogelijk. Iedere reactie waarbij de dienstverlening geoptimaliseerd kan worden, wordt geappreciëerd.