Voetreflexologie

Voetreflexologie wordt door de beroepsvereniging omschreven als een unieke methode om homeostase van de mens in al zijn aspecten te bevorderen.
Het is een zachte, ontspannende behandeling waarbij massage en het uitoefenen van druk op de voeten centraal staan.

De essentie is dat het de doorbloeding verbetert, via de reflex op de voet. Deze behandelvorm wordt niet ingezet ter vervanging van de reguliere geneeskunde, maar kan een meerwaarde bieden en aanvullend worden toegepast.
Een behandeling duurt ongeveer 55 minuten en kost 55 euro. De behandelingen zijn zo goed mogelijk op maat en afgestemd op de ontvanger.

De eerste sessie is steeds een algemene behandeling. Vanaf de 2e behandeling kan er doelgericht op klachten gewerkt worden en wordt er desgewenst een behandelingsplan voorgesteld.

Voor wie

Voetreflexologie is in principe voor iedereen geschikt. Jong en oud kan gebaat zijn bij deze zachte, bijzondere en natuurlijke behandelmethode. 
Voor velen kan het de gezondheid een boost geven, of een meerwaarde bieden bij de behandeling van fysieke, psychische of emotionele klachten. Het is beslist de moeite waard om voetreflexologie een kans te geven!

abc van klachten waarbij ik voetreflexologie ondersteund acht te kunnen zijn...

ademhalingsproblemen, alcoholverslaving, angst, bloedcirculatieproblemen, burn-out, cardiale klachten, concentratiemoeilijkheden, creativiteitsdip, darmklachten, depressie, eetstoornissen, faalangst, galproblemen, gespannenheid, heupklachten, hormonale klachten, immuniteit, jicht, keelklachten, leverproblemen, longaandoeningen, lymfeklachten, maagproblemen, menopauze, migraine, nekklachten, nervositeit, nierproblemen, nicotineverslaving, obstipatie, oedeem, ontgiften, oorsuizen, opvliegers, orgaanzwakte, premenstrueel syndroom, pijn, reuma, rugproblemen, rusteloosheid, schildklierproblemen, schouderpijn, sinusproblemen, slaapstoornissen, spijsverteringsproblemen, stress, uitputting, verdriet, vermoeidheid, verslavingen, vruchtbaarheidsproblemen, whiplash, zenuwstelsel, zintuigen, zware benen,...

Voorzorg: geen alcohol - plan de behandeling in op een dag waarop je kunt genieten van het effect nadien

Nazorg: water drinken